Café / Restaurants


Ben je de eigenaar of manager van een café/restaurant, en wil je iets leuks organiseren voor je horecapersoneel rondom de Giro, Tour de France en/of de Vuelta? Of wil je dat jouw (stam)gasten de etappes nog intenser gaan beleven in jouw café/restaurant? Organiseer dan een wielerspel!

Het wielerspel biedt de volgende mogelijkheden:

  • binnen 5 minuten uw eigen wielerspel, afgesloten of publiek
  • nodig deelnemers uit via mail, whatsapp of facebook
  • overzichtelijke resultaten voor alle deelnemers
  • u kunt zelf prijzen instellen voor de winnaars
  • te customizen met uw eigen bedrijfslogo en kleuren

Jouw medewerkers kunnen individueel en per team de competitie met elkaar aangaan. Laat je barpersoneel strijden tegen het keukenpersoneel, de bediening, de managers en andere collega’s. Organiseer leuke prijzen voor de winnaars of het winnende team. De invulling heb je volledig zelf in de hand!

Wil je graag iets extra’s doen rondom het Giro, Tour de France en/of de Vuelta voor jouw vaste gasten? Laat ze meedoen aan jouw wielerspel zodat jouw gasten het wielrennen nog intenser gaan beleven. Via jouw wielerspel gaan jouw gasten de strijd met elkaar aan, en wordt het nog leuker om in jouw café/restaurant de etappes te kijken. Leg je gasten in de watten door de winnaar van elke ronde te trakteren op een rondje pils of een andere leuke prijs.


Ontdek de mogelijkheden »