Wielrennen anno 2020


July 1, 2020

Wat is het al een bewogen jaar, het Corona virus heeft ons bestaan door elkaar geschut en veel beperkingen opgelegd. Voor iedereen, jong tot oud, amateur tot sportsporter, leven wij nu op een andere wereld.

In het voorjaar werden alle klassiekers geschrapt en grote rondes uitgesteld tot het najaar. De enige meevaller is dat de grote rondes wel worden gereden en onze Nederlandse ploeg Team Jumbo-Visma grote ambities heeft. Met helden als Groenewegen, Kruijswijk en Dumoulin volgen wij weer allemaal de prestaties van deze mannen.

Voor Koppa bood het aan de andere kant wel een mogelijkheid om een nieuw spel te maken en werd Touzomer.nl geboren. Een toegankelijk spel voor iedere wielerliefhebbern en wij zijn in staat dit product als whitelabel wielerspel aan te bieden.

Het spel werkt eenvoudig. Na registratie stelt iedere deelnemer een ploeg samen van 8 renners (incl. kopman) voor iedere week (gescheiden door rustdagen). Met deze rennners kun je na elke etappe punten verzamelen en op deze manier maakt iedereen kans op een prijs. Deelnemers kunnen ook een eigen pool samenstellen en van het punten gemiddelde van de pool is er ook een ranglijst beschikbaar. Genoeg elementen die het kijken van het wielrennen een stuk leuker maken!